Spreekuur – Apotheekhoudend Huisartsenpraktijk De Compagnie – Medemblik
Apotheekhoudend Huisartsenpraktijk De Compagnie
Compagniesingel 7 1671 KC
Medemblik

Spreekuur

Er zijn dagelijks twee huisartsenspreekuren. ’s Ochtends van 8.00 tot 10.30 uur en ’s middags van 13.00 tot 14.30 uur. Voor deze spreekuren moet u een afspraak maken via de doktersassistente. Normaal gesproken wordt er 10 minuten per afspraak gereserveerd.  Indien u denkt meer tijd nodig te hebben, meldt het dan bij de assistente. Maken van afspraken is dagelijks mogelijk tussen 8.00 en 11.00 uur. Mocht uw afspraak onverhoopt niet door gaan, graag de assistente tijdig op de hoogte brengen. Medicijnen voorgeschreven tijdens het spreekuur kunnen, indien voorradig, direct bij de apotheek afgehaald worden.

Per 20 september 2021 werkt huisarts mevr. E.Weel in De Compagnie. Zij neemt op dinsdag en vrijdag waar voor mevr. E.J.H. Jonkers en op donderdag voor dhr. Wieland.

Aanwezigheid huisartsen De Compagnie:

  • huisarts Bader: maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag.
  • huisarts Wieland: maandag, dinsdagochtend, woensdag en vrijdag.
  • huisarts Jonkers: maandag, woensdag en donderdagochtend.
  • huisarts Weel: dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Telefonisch spreekuur

Dagelijks  van 11.00 tot 13.00 uur. Dit spreekuur is uitsluitend bedoeld voor korte vragen, adviezen en uitslagen van onderzoeken. Vooraf dient u een zgn. terugbel-afspraak te maken via de assistente. U wordt dan door uw huisarts teruggebeld.